Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 
Episodul 3. Misterele dispăruților și sinucigașilor VIP! Coincidența sinucigașilor inițiați: Anghelescu, Erbașu, Pavel, Comana, Turcu plus dispărutul Marta

Moartea lui Florian Anghelescu – o mare enigmă!

În cel de-al III-lea episod din “Misterele dispăruților și sinucigașilor VIP!” vorbim despre contrabandistul de țigări Florian Anghelescu – o ascensiune fulminantă în lumea interlopă a gulerelor albe dar și a politicii ce duce până la Cotroceni via Traian Băsescu.
Moartea lui Anghelescu este o enigmă pe care niciun mare lider politic sau magistrat NU dă semne că ar dori să o elucideze! O face jurnalistic SECUNDA!
O primă coincidență între dispărutul Codruț Marta și mortul Florian Anghelescu: ambii erau prea lăudăroși pentru zona în care activau! 
Milițianul Florian Anghelescu alături de președintele Băsescu, care o ține de șolduri pe soția acestuia, Stana. NU am trucat pixelii!

Milițianul contrabandist Florian Anghelescu a fost gasit spânzurat pe 16 martie 2006 în subsolul vilei sale din cartierul Băneasa – strada Neagoe Vodă nr. 8.

Conform politiștilor, corpul atârnat de tavan al lui Florian Anghelescu a fost găsit de menajera familiei. Tot ea a alertat și Poliția Capitalei, în jurul orei 13.00.

După doi ani de cercetări, procurorul Remus Budai de la Parchetului Tribunalului Bucureşti a finalizat dosarul privind moartea contrabandistului Florian Anghelescu.

Remus Budai – viitorul șef al nou-înființatei Antifraude și din 2016 procuror la DNA, a stabilit că Florian Anghelescu s-a sinucis.

Dar fostul milițian metamorfozat în contrabandist de țigări după decembrie ’89, cu o soție plasată strategic în corpul de consilieri ai președintelui Traian Băsescu, avea oare un profil de sinucigaș?
Remus Budai – un procuror pentru liniștea unor păpușari, foarte lăudat de Victor Ponta!

Ca jurnalist, l-am cunoscut personal pe contrabandistul Anghelescu începând cu 1994. A fos un milițianul clasic: nesimțit, obraznic, cu tupeu până la cer și foarte lăudăros.

“Îi știu pe toți, îi am la mână pe toți!”, spunea Anghelescu în gura mare pe oriunde apuca!

În perioada când am fost jurnalist la ZIUA, l-am prins cu cioara vopsită. De atunci, vreme de mai mulți ani m-am intersectat cu lăudărosul contrabandist de țigări Florian Anghelescu.

Folosindu-mă de dorința lui de a se da mare, de orgoliul lui fără margini, l-am transformat în una dintre sursele mele din zona industriei tutunului.

Anghelescu era în stare să “dea în gât” pe oricine sau să furnizeze informații care să-l pună într-o lumină favorabilă, de mare om!

Anghelescu l-a turnat la început pe Niculae – InterAgro, apoi a trecut prin zonele de influență din industria tutunului deținute de Peter Imre și Gilda Popa și a sfârșit cu… Băsescu!

Anghelescu a inventat un mod de a produce și trafica țigările de marcă: Kent, Marlboro, Carpați etc. Când era descoperit de către proprietarii de mărci, schimba doar marca de pe pachete, le umplea cu țigări contrafăcute și le vindea ca fiind originale.

Evident că milițianul contrabandist Anghelescu a deranjat pe foarte multă lume, în special pe cei care reprezentau marile concerne.
Milițianul Anghelescu se dorea cowboy

Prima informație

Directorii filialelor marilor concerne de țigări proveneau din fauna serviciilor secrete. În mare parte sunt și în prezent!

Cu alte cuvinte, nimic, dar nimic NU se mișcă în zona de contrabandă cu țigări fără ca producătorul să NU fie implicat. La fel ca în contrabanda cu droguri! Similitudinile sunt evidente pentru cei avizați. NU există contrabandă cu țigără fără implicarea directă a producătorului – care astfel obține fonduri uriașe pentru mituirea oficialităților.

Exemplu actual: deși folosesc tutun precum țigările obișnuite, țigările electronice NU sunt accizate!

A doua informație

Uriașa rețea de contrabandă cu țigări ce opera în România și dată “în gât” de un general DIE scos din schemă – coordonată de un cartel alcătuit din ofițeri din serviciile secrete românești – a fost nevoită să intervină brutal pe piață, pentru a destructura rețelele mici de fraudare, așa cum era cea a lui Anghelescu.

Motivul? Piața de contrabandă cu țigări de marcă era/este supravegheată atent de marii producători – care au la rândul lor în acționariat servicii secrete externe. Aceste concerne NU au nevoie de o “piață liberă” de contrabandă unde ele fac legea!

Dacă credeți cumva că Măgureanu, Talpeș sau Ardelean NU știau ce se întâmplă în “industria” contrabandei cu țigări – vă înșelați amarnic. La capătul unor rețele se găseau agenții lor!
Portul Latakia – Siria

A treia informație

Înainte de Războiul din Irak, am primit o informație extrem de interesantă de la un jucător italian din piața de tutun!

Conținutul informaței era următorul: Prea multe vase au descărcat în ultima vreme cantități uriașe de țigări – cât pentru cinci ani – în porturile din Siria – cel mai “aprovizionat” fiind portul Latakia. Eram în februarie 2003.

În tentativa de a confirma informația – în vreme de război, “țigările” sunt, de fapt, muniție – și de a afla mai multe, am apelat și la Anghelescu. Reacția lui a fost una de sinceră uluire (redau dialogul de pe bandă):

– De unde știi?

– Ești implicat? – l-am întrebat.

– NU sunt implicat, alții sunt implicați…

– Au stele?

– Au mii de stele!

L-am mai întrebat dacă știe și nume. Mi-a răspuns că DA, dar NU poate să spună, și precum oamenii secretoși, mi-a făcut semn din cap către tavan că ițele duc până sus!

– La… Dumnezeu? l-am întrebat în glumă.

– Și mai sus, mi-a răspuns Angelescu, după care a plecat rapid din biroul meu de la ZIUA.

S-a dovedit că la nici o lună după ce au fost descărcate în porturile siriene, “țigările” au ajuns pe teatrul de război deschis de alianța SUA-Marea Britanie-Australia-Polonia în Irakul dictatorului Saddam Hussein – în 20 martie 2003!
Contrabandistul Anghelescu sărbătorește victoria lui Băsescu în alegerile prezidențiale din 2004. Peste doar doi ani era găsit spânzurat în vila sa din Băneasa!

A patra informație

M-am revăzut cu Anghelescu în timpul campaniei prezidențiale din 2004. Înainte ca Băsescu să-l înlocuiască pe Stolojan, Anghelescu mi-a zis că vom asista la o manevră politică genială, în care și el e implicat.

– Cu banii din contrabanda cu țigări? l-am întrebat.

– Doar cu bani? Ai uitat că am o soție care știe să țină contabilitatea “curată ca lacrima”? Alta mai bună ca ea nu există în țară… A mea e și frumoasă și deșteaptă!

Anghelescu NU a vrut să detalieze – s-a dovedit că se referea la „Rocada Mare” Stolojan – Băsescu -, iar pentru că NU am reușit să aflu mai multe, am renunțat să public informația în ZIUA, plecând și de la ideea că Anghelescu este gargaragiu.

După ce Băsescu l-a înlocuit pe Stolojan la candidatura pentru prezidențiale și după ce le-a câștigat în 2004 a avut loc o demonstrație „spontană”. Atunci l-am văzut la televizor pe Anghelescu cocoțat pe o balustradă. Contrabandistul de țigări flutura un steag ca victorie.

Peste câteva zile am aflat că soția lui, Stana, cea care ținea contabilitatea “curată ca lacrima” a firmelor sale de contrabandă cu țigări, a ajuns consilierul prezidențial al noului șef de stat Traian Băsescu. …”Că așa e-n politică!”
Cu un click pe fotografie, puteți afla cum a fost găsit nevinovat Rușanu de către judecători în dosarul DNA

A cincea informație

Fostul lider PNL și ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta USL, Dan Radu Rușanu, în cartea sa “Mai există judecători la Berlin” scrisă în timp ce se afla în arest preventiv, fiind acuzat de corupție, prezintă următoarele fapte:

În 2004, când încă era candidat prezidențial Theodor Stolojan, la Dan Radu Rușanu s-a prezentat contrabandistul Florian Anghelescu.

Anghelescu i-a spus lui Rușanu că este un om de dreapta, că s-a săturat să dea mită inspectorilor fiscali și că a decis să-l sponsorizeze cu un milion de dolari pe candidatul dreptei. După care ar fi bătut demonstrativ cu palma în geanta diplomat pe care o adusese. Anghelescu l-a rugat pe Rușanu să-l prezinte lui Theodor Stolojan.

Dan Radu Rușanu ne mai spune în carte că l-a trimis pe contrabandistul de țigări la șeful campaniei, la Traian Băsescu – deoarece acesta se ocupa cu strângerea fondurilor –, după ce Rușanu i-ar fi spus codificat lui Băsescu de ce e important să se vadă cu Anghelescu.

Conform lui Rușanu, în aceeași zi, Anghelescu s-a întâlnit cu Băsescu, care la aceea vreme era primar general al Capitalei.

În fine, Rușanu ne mai spune că Băsescu l-a sunat și i-a comunicat că i-a trimis un om de valoare, pe care ar dori să-l mai vadă – era vorba de Anghelescu.

Inițial, “valoarea” contrabandistului de țigări Anghelescu a fost de un milion de dolari, dar așa cum ne spune tot Rușanu, valoarea a crescut la 3 milioane de dolari și o nevastă plasată consiler prezidențial lângă proaspătul președinte Băsescu. (Sursa: SRS.)

Reamintim că Rușanu îl consideră pe Băsescu dușmanul lui de moarte și “vinovatul” principal pentru arestarea lui de către DNA în martie 2014, pe când era președintele ASF, pentru aderarea la un grup organizat de tip mafiot în Afacerea Carpatica!

Judecata dosarului Carpatica SA s-a încheiat iar fostul lider PNL a fost găsit nevinovat de judecătorii ÎCCJ, deși complicii lui, în frunte cu patronul societății de asigurări Carpatica, Ilie Carabulea, au fost condamnați la închisoare (Carabulea a primit 5 ani și 6 luni).

O primă coincidență între dispărutul Codruț Marta și mortul Florian Anghelescu: ambii erau prea guralivi pentru zona în care activau! 

– Țineți aproape! Vor urma alte informații legate de Anghelescu –

ATENȚIE! Site-ul www.secundatv.ro pune la dispoziţia actorilor principali încă în viață spaţiu editorial pentru a-şi susţine cauza. GRATIS!

Până atunci puteți citi:

Dan Radu Rușanu a dat în judecată statul român. Vrea despăgubiri de 6,5 mil. lei de la noi

Și mai puteți lectura, în acest context…

Episodul 2. Misterele dispăruților și sinucigașilor VIP!
Coincidența sinucigașilor inițiați: Anghelescu, Erbașu, Pavel, Comana, Condrea, Turcu, plus Marta!
104 Shares