Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Ca în fiecare săptămână, Grindeanu se laudă cu încasările la buget

După ce mai toţi specialiştii au pus sub semnul întrebării programul economic propus de PSD şi de Guvernul Grindeanu, premierul a început să se laude săptămânal cu încasările la buget şi alte măsuri luate.

Iar ziua de joi nu a fost diferite faţă de săptămânile precedente, Sorin Grindeanu anunţând, triumfător, că “vom avea în primele patru luni ale anului încasări cu 4 miliarde de lei mai mari decât în primele patru luni ale anului trecut”.

Asta în ciuda faptului că mai avem aproape două săptămâni din luna aprilie, semn că Grindeanu ştie deja ce cifre să bifeze la capitolul încasări.

“În primele trei luni ale anului avem excedent bugetar. Concret, ultimele estimări ale execuției bugetare aferente primului trimestru arată că vom înregistra un excedent de peste 1,64 de miliarde de lei, adică 0,2% din PIB. (…) Veniturile totale la bugetul general consolidat vor fi cu aproape 4 miliarde de lei mai mari decât în trimestrul I al anului 2016, ceea ce înseamnă o creștere de 7,2%. Asta ca să mai eliminăm din istoriile spuse de către unii domni și doamne”, a declarat Grindeanu la începutul ședinței de Guvern.

Grindeanu se laudă și cu “colectarea TVA, care în februarie a crescut cu 2,5% faţă de februarie 2016, iar în martie a crescut cu 8,9% faţă de martie 2016”.

Mai mult, Grindeanu susţine că guvernul său a creat circa 62.000 de locuri noi de muncă, astfel că “şomajul a ajuns la cel mai scăzut nivel de după revoluţia din 1989”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.