Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

Demascată de Firea, Dăncilă spune de ce nu a demisionat când n-a fost lăsată să facă bugetul

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, după ce Gabriela Firea a spus public că aceasta s-a plâns la ședința CEX de vineri a PSD că nu a fost lăsată să se implice în realizarea legii bugetului de stat – “altcineva a făcut bugetul, politic” -, că nu a demisionat deoarece este “un om responsabil”, carec nu îşi poate dezamăgi colegii din PSD.

Dăncilă a susținut că nu vrea să repete “ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută”.

“(Nu mi-am dat demisia – n.r.) pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România. A fost un vot masiv pentru PSD în 2016. Eu, ca prim-ministru, nu am voie să-mi dezamăgesc nici colegii de partid şi nu am voie să dezamăgesc nici cetăţenii care au crezut în noi. Pentru că am încredere că putem mişca lucrurile. Eu cred în PSD şi nu vreau să repet ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută prin demisia premierului. Pentru că eu cred că România are nevoie de stabilitate. Într-o perioadă în care vedem ce se întâmplă în jurul nostru, noi trebuie să fim un pilon de stabilitate, că deţinem preşedinţia rotativă, o preşedinţie foarte bună şi că trebuie să ducem la bun sfârşit ceea ce am început. Trebuie ca cei care nu ne-au cunoscut sau cei care nu au crezut în noi să-şi schimbe impresia şi să arătăm că România şi românii sunt altfel”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, la finalul şedinţei BPN al PSD.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat vina, luni, pe “Guvernul Viorica Dăncilă condus de facto de Liviu Dragnea”, pentru “riscul de faliment iminent” în care se află acum Primăria Capitalei şi cele de sector.

252 Shares