KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

EXTERNE: “Măcelarul din Balcani” Ratko Mladić, condamnat la închisoare pe viață / PENALI: Monica Iacob -Ridzi a fost eliberată condiționat / Ea a stat după gratii 2 ani și 8 luni din pedeasa de 5 ani

Breaking News:
 

Economia României, creştere de 7% în acest an. PIB-ul şi-a luat avânt şi mai mare

Reprezentanţii Institutului Naţional al Statisticii a dat publicităţii, marţi, un raport extrem de interesant despre evoluţia economiei României din acest an.

Astfel, conform celor de la INS, România a înregistrat o creştere economică de 7% pe serie brută şi de 6,9% pe seria ajustată sezonier, în primele nouă luni ale anului.

Produsul Intern Brut a înregistrat o creştere şi mai mare. Este vorba de o creştere de 8,8% pe serie brută şi 8,6% pe serie ajustată sezonier.

Cei de la Institutul Naţional de Statistică nu fac decât să confirme evaluarea dată publicităţii la începutul lunii de cei de la Comisia Naţională de Prognoză.

Aceştia din urmă anticipau o creştere economică de 6,1% pentru acest an, cu 0,5% mai mult faţă de prognoza precedentă.

Şi Comisia Europeană abordează cu mai mult optimism creşterea economică a României. Aceştia anunţau în toamnă o creştere economică de 5,7%, după ce în primăvară mizau pe un 4,3%.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.