Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

Economia României, creştere de 7% în acest an. PIB-ul şi-a luat avânt şi mai mare

Reprezentanţii Institutului Naţional al Statisticii a dat publicităţii, marţi, un raport extrem de interesant despre evoluţia economiei României din acest an.

Astfel, conform celor de la INS, România a înregistrat o creştere economică de 7% pe serie brută şi de 6,9% pe seria ajustată sezonier, în primele nouă luni ale anului.

Produsul Intern Brut a înregistrat o creştere şi mai mare. Este vorba de o creştere de 8,8% pe serie brută şi 8,6% pe serie ajustată sezonier.

Cei de la Institutul Naţional de Statistică nu fac decât să confirme evaluarea dată publicităţii la începutul lunii de cei de la Comisia Naţională de Prognoză.

Aceştia din urmă anticipau o creştere economică de 6,1% pentru acest an, cu 0,5% mai mult faţă de prognoza precedentă.

Şi Comisia Europeană abordează cu mai mult optimism creşterea economică a României. Aceştia anunţau în toamnă o creştere economică de 5,7%, după ce în primăvară mizau pe un 4,3%.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.