Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Gigi Becali scapă de o datorie de 1,2 milioane de euro către statul român

Magistrații de la Tribunalul București au dat, vineri, o decizie favorabilă afaceristului Gigi Becali într-o dispută pe care acesta o avea cu ANAF.

(sursa foto fanatik.ro)

Intrat pe lista neagră a inspectorilor ANAF, după ce s-a aflat că a ridicat mai multe blocuri de locuințe pe persoană fizică, fără a achita taxe și impozite către stat, Becali s-a războit în ultimii ani cu cei care i-au pus poprire pe conturi.

Între timp, datoria lui Becali a ajuns la circa două milioane de euro, dar afaceristul a mers în instanță și a avut în cele din urmă câștig de cauză.

Magistrații au decis să-l ierte pe afacerist de o datorie de 1,2 milioane de euro, astfel că Becali mai trebuie să achite doar 800.000 de euro în contul celor 53 de milioane de euro făcute din afaceri imobiliare pe persoană fizică.

10 Shares