KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Grindeanu i-a schimbat pe adjuncții șefilor antifraudă din Constanța,Târgu Jiu, Deva și Oradea

Premierul Sorin Grindeanu i-a eliberat din funcție, joi, pe adjuncții inspectorilor generali de la Direcțiile regionale antifraudă fiscală Constanța, Târgu Jiu, Deva și Oradea și a numit alții noi.

Astfel, Daniel Dinulescu, inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 2 Constanța, a fost înlocuit cu Daniel Marius Zamfiroiu.

La nivelul Direcției regionale antifraudă fiscală 4 Târgu Jiu, în funcția de inspector general-adjunct a fost numit Liviu Adrian Bălan în locul lui Claudel Șelaru.

Nicolae Silviu Mărgineanu a fost numit ca inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 5 Deva, după eliberarea din funcție a lui Ioan Sabo.

Marius Coturbaș a fost schimbat din funcția de inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 6 Oradea, cu Radu-Ioan Igna.

Printr-o altă decizie a premierului, Aron Szele a fost eliberat din funcția de consilier la cabinet, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

Deciziile prim-ministrului au fost publicate în Monitorul Oficial în data de 18 mai.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.