Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea acuză cenzurarea comunicatelor privind dosarul deschis lui Kovesi / Lazăr răspunde: Ați modificat Legile Justiției! 

Breaking News:
 

MedLife a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cu 27% mai mare decât în 2016

Reprezentanții MedLife anunță că firma lor a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 638 milioane de lei.

Cifra este impresionantă în condițiile în care s-a depășit cu 27% cifra de afaceri înregistrată în 2016.

Reușita a venit mai ales grație creșterilor înregistrare la încasările avute de clinici, dar și pe baza abonamentelor corporate.

Pe de altă parte trebuie precizat că cei de la MedLife au încheiat anul trecut cu un profit substanțial, respectiv peste 82,3 milioane de lei.

“2017 a fost un an cu mari provocări la capitolul proiecte de dezvoltare prin achiziții. Am finalizat preluarea Almina Trading, Anima și a Spitalului Humanitas, trei operatori importanți din sudul și nord-vestul țării. În plus, am achiziționat clinicile și spitalul Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii de servicii medicale private din România și dacă tranzacția va fi aprobată de Consiliul Concurenței vom ajunge la un total de 35 de companii în grup și un număr de 6.300 de angajați și colaboratori în toată țară”, a fost mesajul transmis de Mihai Marcu, CEO MedLife.

Pentru 2018, reprezentații MedLife își propun să mențină ritmul accelerat de dezvoltare al companiei, creșterea proiectată fiind de peste 20% față de 2017.