KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Unitățile de învățământ vor fi închise luni și marți în București, din cauza CODULUI PORTOCALIU de ger năpraznic/

Breaking News:
 

Ministrul Finanţelor: “Ne asumăm faptul că nu vom depăşi pragul de deficit bugetar de 3% din PIB”

Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor, participă în aceste zile la Consiliul pentru Afaceri Economice şi Financiare de la Bruxelles.

Cu această ocazie, Mişa i-a asigurat pe liderii Eurogrupului că “România îşi asumă faptul că nu va depăşi pragul de deficit bugetar de 3% din PIB”.

Mişa susţine că “prognoza Comisiei Europene ne este favorabilă şi confirmă angajamentul Guvernului României de a ramâne în braţul preventiv al Pactului de Stabilitate şi Creştere. Pentru anul 2018, proiectul de buget propus menţine deficitul bugetar sub 3% iar România îşi propune să ia măsuri de reducere a deficitului structural în paralel cu implementarea reformelor prevăzute în Programul de Guvernare”.

Nu în ultimul rând, ministrul Finanţelor anunţă că este încrezător în cifrele scoase la iveală de Analiza anuală a creşterii 2018 şi Raportul privind mecanismul de alertă, dar şi în recomandările privind politica economică a zonei euro şi a zonei non-euro.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.