KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Premierul Tudose, despre impozitarea Bisericilor: “Am preferat să-l dau afară pe Teodorovici”

Unul dintre cele mai arzătoare subiecte din ultima perioadă a fost eventuala impozitare a bisericilor, idee pusă pe tapet de Eugen Teodorovici, fost consilier al premierului Mihai Tudose.

Totuși, luni, după o întâlnire avută cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, premierul Mihai Tudose a dat asigurări că nu se pune problema ca lăcașele de cult să fie impozitate.

Întrebat de presă care este poziția sa în legătură cu eventuala impozitare a bisericilor, Tudose a precizat că “demiterea domnului Teodorovici este punctul meu de vedere. Am preferat să-l dau afară, pentru că oricum a înțeles greșit sensul funcției sale și s-a transformat mai degrabă într-un purtător de cuvânt”.

Mai mult, Tudose susține că “domnul Teodorovici a greșit mult. Am crezut că putem colabora pe consultanță la ceea ce se pricepe dumnealui, adică pe financiar-fiscal. Dar ajunsesem să aflu opiniile lui din presă. Aș fi preferat să le aflu direct de la el, înainte să ajungă în presă, mai ales că, cu cele mai multe dintre opiniile lui nu eram de acord”.

Premierul a dat asigurări că “am semnat vineri dimineața decizia de eliberare din funcție a domnului Teodorovici”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.