Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Premierul Tudose, despre impozitarea Bisericilor: “Am preferat să-l dau afară pe Teodorovici”

Unul dintre cele mai arzătoare subiecte din ultima perioadă a fost eventuala impozitare a bisericilor, idee pusă pe tapet de Eugen Teodorovici, fost consilier al premierului Mihai Tudose.

Totuși, luni, după o întâlnire avută cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, premierul Mihai Tudose a dat asigurări că nu se pune problema ca lăcașele de cult să fie impozitate.

Întrebat de presă care este poziția sa în legătură cu eventuala impozitare a bisericilor, Tudose a precizat că “demiterea domnului Teodorovici este punctul meu de vedere. Am preferat să-l dau afară, pentru că oricum a înțeles greșit sensul funcției sale și s-a transformat mai degrabă într-un purtător de cuvânt”.

Mai mult, Tudose susține că “domnul Teodorovici a greșit mult. Am crezut că putem colabora pe consultanță la ceea ce se pricepe dumnealui, adică pe financiar-fiscal. Dar ajunsesem să aflu opiniile lui din presă. Aș fi preferat să le aflu direct de la el, înainte să ajungă în presă, mai ales că, cu cele mai multe dintre opiniile lui nu eram de acord”.

Premierul a dat asigurări că “am semnat vineri dimineața decizia de eliberare din funcție a domnului Teodorovici”.