Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Premierul Tudose, despre scumpirea carburanţilor: În mod cert nu este influența accizei, fiindcă nu a intrat încă în vigoare

Benzina și mototrina s-au scumpit încă de săptămâna trecută, cu 10 bani/litru, înaintea majorării accizei cu 32 de bani/litru programată în două tranșe egale, de la 15 septembrie și 1 octombrie, însă premierul Mihai Tudose susține că această creștere a prețurilor nu are nicio legătură cu taxarea suplimentară.

Întrebat, marți, cum vede majorarea prețurilor carburanților la pompă, prim-ministrul a răspuns:

“E problema lor (a benzinarilor – n.r.), nu? Dacă ei continuă, începem și noi să vedem de unde și cum putem regla situația. Prețul nu poate doar să scadă, dar în mod cert nu este influența accizei, fiindcă acciza încă nu a intrat în vigoare”. 

“O să avem o discuție chiar pe data de 15 – 16, săptămâna viitoare, să vedem care a fost influența, pentru că dacă barilul a crescut, avem o discuție, dacă au avut alte cheltuieli, este o discuție, dacă a crewscut artificial, cred că nu mai avem nicio discuție”, a adăugat Tudose.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.