Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Viorica Dăncilă dă peste 100 de milioane de euro pe 1.200 de ambulanțe

Înainte de ședința de Guvern de joi, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că, printre proiectele ce urmează a fi aprobate, este și unul ce prevede achiziționarea a 1.200 de ambulanțe.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Suma pusă la bătaie de Guvern este peste 100 de milioane de euro, urmând ca prețul total de achiziționare să nu depășească 476 de milioane de lei.

Partea bună este că în sumă sunt incluse și fonduri europene nerambursabile, iar Viorica Dăncilă a dat asigurări că ambulanțele vor fi noi-nouțe.

“Avem pe ordinea de zi un proiect important prin care aprobăm achiziţia a peste 1.200 de ambulanţe noi pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale. Sunt de mai multe tipuri, dotate cu tot ce este necesar, astfel încât salvatorii să răspundă eficent şi prompt. Ambulanţele vor fi distribuite în teritoriu, pentru ca toţi cetăţenii care se confruntă cu situaţii de risc medical să primească ajutorul de care au nevoie”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

7 Shares