PROTEST: Peste 17.000 de bucureșteni protestează în centrul Capitalei împotriva ordonanțelor penale/ Președintele Iohannis a venit în mijlocul mulțimii / “O gașcă de politicieni cu probleme penale vrea să schimbe legislația”, a declarat el / “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!” și “DNA să vină să vă ia” sunt mesajele protestatarilor

Breaking News:
 

1.404 solicitări la Ambulanţa Bucureşti, în ultimele 24 de ore. Au fost 719 solicitări de cod roşu şi galben

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a anunţat, luni dimineaţa, că în Capitală, în ultimele 24 de ore, s-a solicitat de 1.404 ori intervenţia unei ambulanţe.

politia, ambulanta, pompieri, smurd, zapada

Şefa SABIF a precizat că din cele 1.404 intervenţii nu mai puţin de 719 au fost considerate intervenţii de cod roşu şi cod galben, respectiv intervenţii urgente şi urgente de grad zero.

“În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.404 solicitări, dintre acestea 719 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben. Au fost transportate la adăposturi 44 de persoane — cazuri sociale, una a fost dusă la Spitalul Colţea pentru că nu dorea la adăposturi. Au fost 34 de solicitări pentru fracturi, entorse, luxaţii la nivelul membrelor. 10 gravide au fost transportate la spital ca să nască”, a precizat şefa SABIF.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.