Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Judecătoarea Corina Corbu susține interviul la CSM pentru șefia ÎCCJ / Este singurul candidat / JUSTIȚIE: Judecătoria Slatina decide dacă Sorina poate pleca din țară / Procurorul general Bogdan Licu a cerut o ordonanță președințială în acest sens / 

Breaking News:
 

101 români au murit de gripă, iar vârful epidemiei abia începe

De la începutul anului au murit de gripă, până duminică inclusiv, 101 români, iar vârful epidemiei abia începe, de la jumătatea lunii februarie până la aceeași perioadă din luna martie.

Potrivit celei mai recente informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, ultimele victime sunt doi bărbaţi din judeţul Prahova, de 52, respectiv 37 de ani, decedaţi duminică.

Ambii au fost confirmaţi cu virus gripal tip A H1 pdm09, aveau condiţii medicale preexistente şi niciunul nu era vaccinat.

Pe 30 ianuarie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat declararea epidemiei de gripă în România, precizând că circulaţia intensă a virusului gripal se va menţine inclusiv în luna februarie.

24 Shares