Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 
Uite ordinul, nu e ordinul

Abramburica s-a răzgândit: Calendarul admiterii în învățământul liceal nu se modifică

În urma scandalului iscat prin adoptarea Ordinului 3995 emis intempestiv luni, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu s-a răzgândit marți asupra modificării calendarului admiterii în învățământul liceal, pe care îl schimbase intempestiv, deși înscrierile fuseseră deja efectuate.

Iată precizările transmise redacției marți la ora 13.30, într-un comunicat primit la redacție:

“Ministerul Educației Naționale informează actorii principali ai sistemului de învățământ că este și rămâne în vigoare, în continuare, calendarul admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2019 – 2020, prevăzut în Anexa nr. 1 a ordinului nr. 4.829/2018 privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat.

Pentru probele de verificare a aptitudinilor și a cunoștințelor de limbă modernă și maternă, înscrierile sunt programate pentru zilele de 13 și 14 mai, iar desfășurarea probelor pentru perioada 15 – 17 mai 2019.

Totodată, mișcarea personalului didactic se realizează, de asemenea, după calendarul deja aflat în vigoare, conform ordinului nr. 5.460/2018, modificat prin ordinul 3.886/11.04.2019″.

DOCUMENT. Andronescu a modificat peste noapte calendarul admiterii la liceu
122 Shares