PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Ambulanţa Bucureşti primeşte 1.500 de apeluri pe zi. 50% sunt urgenţe COD ROŞU şi GALBEN

De mai bine de o săptămână, de când Bucureştiul a fost lovit de fenomene meteo extreme, Serviciul de Ambulanţă face faţă cu greu numărului de apeluri.

sursa foto napocafm.ro
sursa foto napocafm.ro

Alis Grasu, şefa SABIF, anunţă că se primesc, în medie, cam 1.500 de apeluri pe zi, iar jumătate dintre acestea sunt urgenţe de COD ROŞU şi GALBEN.

În ultimele 24 de ore, media s-a menţinut, Ambulanţa Bucureşti primind aproape 1.500 de apeluri dintre care 731 erau urgenţe. S-au primit nouă apeluri pentru persoane care au suferit traumatisme, 27 pentru fracturi, entorse şi luxaţii, 13 apeluri pentru gravide care au avut nevoie să fie transferate la spital şi 52 de apeluri pentru preluarea unor persoane fără adăpost şi transportarea lor la diferite centre sociale.

Şefa SABIF solicită bucureştenilor să apeleze Ambulanţa doar dacă este neapărat nevoie şi le recomandă acestora să se înarmeze cu răbdare “pentru că maşinile noastre au mari probleme mai ales când este necesară pătrunderea pe străzi adiacente ce nu au fost deszăpezite”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.