Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

După ce a tipărit manuale la Sport și Dirigenție, ministrul Pop îi consultă pe elevi, profesori și părinți dacă li se par necesare

Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, îi consultă printr-un chestionar pe elevi și părinți cu privire la tipărirea manualelor pentru învățământul primar și gimnazial.

Consultarea are loc în perioada 9-14 noiembrie și se adresează exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial, precizează MEN.

Chestionarul are o serie de întrebări specifice și este astfel construit încât răspunsurile să fie filtrate pentru fiecare categorie de respondenți.

Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

1. Din punctul dumneavoastra de vedere, este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul primar?

2. Dumneavoastra sunteti:

3. Scoala dumneavoastra se afla in mediul:

 

4. Din punctul dumneavoastra de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul primar?

5. Din punctul dumneavoastra de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul gimnazial?

 
 
ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.