KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

EXTERNE: “Măcelarul din Balcani” Ratko Mladić, condamnat la închisoare pe viață / PENALI: Monica Iacob -Ridzi a fost eliberată condiționat / Ea a stat după gratii 2 ani și 8 luni din pedeasa de 5 ani

Breaking News:
 

După ce a tipărit manuale la Sport și Dirigenție, ministrul Pop îi consultă pe elevi, profesori și părinți dacă li se par necesare

Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, îi consultă printr-un chestionar pe elevi și părinți cu privire la tipărirea manualelor pentru învățământul primar și gimnazial.

Consultarea are loc în perioada 9-14 noiembrie și se adresează exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial, precizează MEN.

Chestionarul are o serie de întrebări specifice și este astfel construit încât răspunsurile să fie filtrate pentru fiecare categorie de respondenți.

Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

1. Din punctul dumneavoastra de vedere, este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul primar?

2. Dumneavoastra sunteti:

3. Scoala dumneavoastra se afla in mediul:

 

4. Din punctul dumneavoastra de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul primar?

5. Din punctul dumneavoastra de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar sa existe manuale tiparite in invatamantul gimnazial?

 
 
ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.