KIA

Exim Bank

UE

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Iordache susține că amendamentele la Codurile penale nu depășesc cadrul Directivei europene / JURIDIC: DNA avertizează că modificările vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale / KOVESI: Dacă modificările Codurilor intră în vigoare, DNA se desfiinţează

Breaking News:
 

În ciuda promisiunilor, epidemia de rujeolă continuă să facă ravagii

Autorităţile au dat asigurări că epidemia de rujeolă va fi ţinută sub control graţie importului de vaccinuri.

sursa foto ziarelive.ro

Însă ultimele cifre date publicităţii arată că situaţia a depăşit orice limită şi că autorităţile sunt depăşite de situaţie.

Nu mai puţin de 118 cazuri noi de rujeolă au fost înregistrate în perioada 2-6 octombrie ceea ce înseamnă că s-a ajuns la un număr total de peste 9.500 de persoane afectate de această epidemie.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Braşov, 44 de cazuri, şi în Neamţ, 22 de cazuri. 

9.158 de cazuri de rujeolă au fost înregistrate la persoane nevaccinate, iar 381 de cazuri au fost înregistrate la persoane vaccinate.

34 de persoane au murit până acum din cauza epidemiei de rujeolă. Au fost 9 decese în Timiş, 7 în Dolj, 6 în Arad, 3 în Caraş Severin şi câte unul în Bihor, Cluj, Călăraşi, Neamţ, Satu Mare, Vaslui, Galaţi, Mureş şi Bucureşti.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.