Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Încă patru persoane au fost răpuse de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 26

Reprezentanții Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunță, marți, că numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat la 26.

Au fost confirmate patru cazuri noi de deces din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbați, din Ilfov și Bihor, și două femei, din Mureș și Iași.

În toate cele patru cazuri vorbim de pacienți care sufereau și de alte boli cronice și nu fuseseră vaccinați împotriva gripei.

O femeie de 63 de ani, din Mureș, o femeie de 72 de ani, din Iași, și un bărbat de 72 de ani, din Ilfov, au murit din cauza virusului gripal de tip B.

Bărbatul de 77 de ani din Bihor a murit din cauza virusului gripal de tip A, pandemic. Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei, în acest sezon, a ajuns la 26, depășindu-se, astfel, totalul înregistrat în sezonul 2016-2017, când au murit 21 de persoane din cauza gripei.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.