KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Iohannis, nemulţumit de nivelul educaţiei din România

Klaus Iohannis, preşedintele României, a participat vineri dimineaţa, la Palatul Cotroceni, la deschiderea celei de-a zecea ediţii a Galei Profesorului Bologna.

Cu această ocazie, Iohannis a ţinut să-şi manifeste nemulţumirea faţă de nivelul educaţiei de la noi din ţară susţinând că suntem la un nivel atât de scăzut din cauza faptului că “trăim mai multe crize simultan”.

Iohannis spune că “tinerii au cea mai mică pondere din populaţie din întreaga istorie a României” şi că “mulţi dintre aceşti tineri nu sunt educaţi de aşa natură încât să facă faţă unei lumi şi unei economii aflate într-o schimbare rapidă”.

Şeful statului consideră că singura soluţie pentru revitalizarea sistemului educaţional din România este “să facem schimbări gândite pe termen lung, nu schimbări dese care să ameţească pe toată lumea şi să ajungem să nu mai ştim ce vrem”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.