KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

Kinetoterapeuții din București au intrat în grevă

O nouă ramură din sistemul de Sănătate se răscoală.

După brancardieri sau infimieri, și kinetoterapeuții din București au intrat în grevă. Deocamdată a fost vorba despre o grevă spontană și care a durat două ore, dar oamenii susțin că se pregătește intrarea în grevă generală.

Kinetoterapeuții de la Centrul Național de Recuperare Doctor Nicolae Robănescu sunt nemulțumiți de faptul că nu le-au fost majorate salariile de bază, iar sporurile le-au fost reduse de la 75% la 50%.

Astfel le-au apărut găuri de până la 700 de lei în banii încasați pentru munca depusă în luna martie. Kinetoterapeuții consideră măsura extrem de nepotrivită în condițiile în care medicilor și asistenților le-ar fi fost majorate veniturile, iar lor nu deși și ei lucrează cu copii ori cu pacienți cu dizabilități sau cu HIV, deci există numeroase complicații și riscuri.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.