Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Kinetoterapeuții din București au intrat în grevă

O nouă ramură din sistemul de Sănătate se răscoală.

După brancardieri sau infimieri, și kinetoterapeuții din București au intrat în grevă. Deocamdată a fost vorba despre o grevă spontană și care a durat două ore, dar oamenii susțin că se pregătește intrarea în grevă generală.

Kinetoterapeuții de la Centrul Național de Recuperare Doctor Nicolae Robănescu sunt nemulțumiți de faptul că nu le-au fost majorate salariile de bază, iar sporurile le-au fost reduse de la 75% la 50%.

Astfel le-au apărut găuri de până la 700 de lei în banii încasați pentru munca depusă în luna martie. Kinetoterapeuții consideră măsura extrem de nepotrivită în condițiile în care medicilor și asistenților le-ar fi fost majorate veniturile, iar lor nu deși și ei lucrează cu copii ori cu pacienți cu dizabilități sau cu HIV, deci există numeroase complicații și riscuri.