Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Lui “Genunche” i-a venit mintea la cap: “Am blocat anumite reforme pentru că ne-a fost mai comod așa”

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, a fost prezent miercuri la conferința “Primele 1.000 de zile din următorii 100 de ani. Educaţia timpurie, o şansă pentru competitivitatea României”, eveniment organizat cu ajutorul UNICEF la sediul Băncii Naționale a României.

Alături de el au participat la evenimente personalități cu greutate precum politicieni, psihologi și profesori, dar și doi invitați speciali de peste hotare, respectiv Mark Alter, de la New York University, și Paula Hunt, expert internațional și consultant UNICEF.

Probabil înmuiat de rigurozitate emanată de asistență, Liviu Pop, poreclit Genunche din cauza unor gafe celebre de exprimare, a avut un moment uluitor de sinceritate și a recunoscut că “noi, statul, am blocat anumite reforme pentru că ne-a fost mai comod așa”.

Totuși, Pop susține că noua politică educațională va revitaliza statul român și că “din punct de vedere legislativ, zilele trecute, în Parlamentul României, am dat startul unei adevărate revoluții. Legislativ, începând cu anul 2020, grupa mare şi învăţământul liceal vor face parte din învăţământul obligatoriu. Începând din 2023, şi grupa mijlocie devine învăţământ obligatoriu, iar începând cu 2030, şi grupa mică. Sunt încrezător în acest moment că Ministerul Educației e capabil să facă o reformă sănătoasă”.