KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Manualele de Sport și Dirigenție se găsesc în variantă electronică și vor fi tipărite la cerere

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunțat că manualele de Sport și Dirigenție se găsesc în variantă electronică, iar dacă profesorii o vor cere, acestea vor fi tipărite. 

În acest fel, ministrul le-a pasat profesorilor responsabilitatea, după ce a fost criticat inclusiv la televiziunile de casă pentru cheltuirea inutilă a banilor publici, care ar putea fi utilizați eficient în dotarea sălilor de sport.

În urmă cu două zile, ministrul Educaţiei a declarat la Focşani că profesorii vor decide dacă lucrează sau nu cu manualele de sport.

„Profesorii vor decide dacă vor lucra sau nu cu manuale de sport, fiecare în parte va decide dacă are nevoie de manual pentru ora de sport”, a spus Liviu Pop.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.