KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Kovesi / Solicitarea a fost transmisă către CSM şi preşedintelui României / POLITICĂ: Kelemen Hunor (UDMR) a sărit în ajutorul ministruluin Justiției / El consideră că “era imposibil să ajungi la altă concluzie”

Breaking News:
 

Manualele de Sport și Dirigenție se găsesc în variantă electronică și vor fi tipărite la cerere

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunțat că manualele de Sport și Dirigenție se găsesc în variantă electronică, iar dacă profesorii o vor cere, acestea vor fi tipărite. 

În acest fel, ministrul le-a pasat profesorilor responsabilitatea, după ce a fost criticat inclusiv la televiziunile de casă pentru cheltuirea inutilă a banilor publici, care ar putea fi utilizați eficient în dotarea sălilor de sport.

În urmă cu două zile, ministrul Educaţiei a declarat la Focşani că profesorii vor decide dacă lucrează sau nu cu manualele de sport.

„Profesorii vor decide dacă vor lucra sau nu cu manuale de sport, fiecare în parte va decide dacă are nevoie de manual pentru ora de sport”, a spus Liviu Pop.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.