KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Mersul la muncă pe jos sau cu bicicleta scade riscul de dezvoltare a unor boli sau de moarte prematură

Specialiştii britanici de la UK Biobank au dat publicităţi, joi, un studiu menit să promoveze deplasarea către locul de muncă pe jos sau cu bicicleta.

Astfel, în urma rezultatelor colectate de la aproape 300.000 de persoane a rezultat că deplasarea către locul de muncă pe jos sau cu bicicleta face să scadă riscul de a dezvolta anumite boli sau de moarte prematură.

Mersul cu bicicleta la muncă scade cu 45% riscul de cancer şi cu 46% pe cel de boli de inimă. În schimb, mersul pe jos la locul de muncă scade cu 27% riscul de a dezvolta boli de inimă şi cu 36% riscul de deces din cauza acestor boli.

Concluzia specialiştilor este cât se poate de clară: “trecerea de la maşini la moduri mai active de deplasare va contribui la o îmbunătăţire a traficului în centrele urbane aglomerate şi va reduce poluarea din atmosferă, având totodată beneficii pentru sănătate”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.