Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Ministrul Liviu Pop verifică de formă la concursul câștigat de fiul lui Tudorel Toader

Ministrul Educației, Liviu Pop, a dispus verificarea aspectele de legalitate privind organizarea concursului câștigat de Ionuț-Alexandru Toader, fiul ministrului Justiției, tudorel Toader,  la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Controlul vizează ocuparea postului de asistent universitar (perioadă determinată), poziția 71, disciplina Drept civil. Partea generală. Persoanele, scos la concurs cu modificarea metodologiei, de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017.

Totul vine după ce în presă a apărut informația că fiul ministrului Justiției, Tudorel Toader – care în perioada cât ocupă această funcție s-a suspendat din cea de rector al Universității “Al. I. Cuza” -, ar fi fost angajat în urma unul “concurs-șmen”.

Reprezentanții universității se disculpă însă, susținând într-un comunicat că prin modificarea metodologiei a instituit un filtru în plus.

Suspiciunile rămân însă, atât timp cât fiul ministrului Toader a fost singurul candidat.

Ionuț-Alexandru Toader a candidat pentru postul de Asistent universitar, poziția 71, disciplina Drept civil. Partea generală; Drept civil. Persoanele, perioadă determinată, scos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea, anul universitar 2016-2017.