Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

O adolescentă de 17 ani este a 88-a persoană care și-a pierdut viața din cauza gripei

Direcția de Sănătate Publică a anunțat vineri, prin intermediul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, că numărul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza gripei a ajuns la 88.

Ultima victimă este o fată de 17 ani care a murit la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe. Fata fusese internată în urmă cu mai multe zile și transferată la Terapie Intensivă.

Din păcate, pentru ea nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul vineri dimineața. S-a confirmat prezența virusului gripal A H1.

Fata avea și alte probleme medicale și nu fusese vaccinată împotriva gripei. În plus, tânăra era însărcinată, astfel că acest lucru i-a slăbit și mai mult organismul.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.