Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Politehnica şi Agronomia nu ţin cursuri luni şi marţi. Celelalte facultăţi decid pe cont propriu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat, sâmbătă dimineaţa, că studenţii de la Politehnică şi Agronomie nu vor face cursuri în zilele de luni şi marţi.

Aleile din jurul Politehnicii vor fi pustii in urmatoarele zile
Aleile din jurul Politehnicii vor fi pustii in urmatoarele zile

S-a luat această decizie din cauza valului de frig care se va abate asupra României în perioada următoare. Tot luni şi marţi, dar posibil şi miercuri, vor fi închise şcolile, liceele şi grădiniţele din Bucureşti şi Ilfov.

Gabriela Firea a anunţat că s-a discutat posibilitatea ca toate facultăţile să-şi ţină studenţii acasă în zilele de luni şi marţi, însă reprezentanţii Ministerului Educaţiei i-au transmis că în baza autonomiei universitare, o astfel de hotărâre este luată de conducerea fiecărei instituţii de învăţământ superior în parte.

Pe de altă parte, tot în cursul dimineţii de sâmbătă autorităţile locale au anunţat că unităţile de învăţământ din Constanţa vor rămâne şi ele închise în cursul zilelor de luni şi marţi.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.