Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Raport îngrijorător al Agenţiei Europene pentru Mediu. Peste 500.000 de oameni mor anual din cauza poluării

Agenţia Europeană pentru Mediu a dat publicităţii, miercuri, un raport extrem de îngrijorător despre nivelul poluării din Europa.

Conform reprezentanţilor Agenţiei amintite, în ciuda îmbunătăţirilor înregistrate în ultima perioadă, în continuare mor anual peste 500.000 de europeni din cauza poluării.

Culmea, cea mai poluată ţară este Germania, unde peste 81.000 de persoane îşi pierd viaţa anual din cauza poluării. Urmează Germania, cu aproape 80.000 de decese anual, şi Marea Britanie, cu aproximativ 52.000 de decese anual.

 România stă încă relativ bine la acest capitol, în condiţiile în care Agenţia Europeană pentru Mediu anunţă că la noi în ţară mor anual aproximativ 20.000 de persoane din cauza poluării.

Situaţia la nivel continental s-a îmbunătăţit în ultimii ani, dar media deceselor rămâne una extrem de ridicată, în ciuda investiţiilor făcute în această direcţie.

Tot cei de la Agenţia Europeană pentru Mediu anunţă că cele mai toxice substanţe sunt particulele fine, urmate la mare distanţă de dioxidul de azot şi de ozon.