Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Săptămâna aceasta avem trei ateliere de vacanță pentru copii la Muzeul Național de Artă Contemporană

Reprezentanții Muzeului Național de Artă Contemporană organizează în această săptămână trei ateliere de vacanță pentru copii.

Pentru că s-a sunat vacanța, reprezentanții muzeului au decis să organizeze evenimente educative în care invită copiii să-și petreacă timpul liber descoperind atât colecția muzeului cât și moduri de expresie creative, adaptate vârstei lor.

În perioada 11-13 iulie, în fiecare zi între orele 12.00 și 14.00, la sediul MNAC sunt organizate trei ateliere de vacanță sub semnătura artistului vizual Aurora Kiraly.

Astfel, miercuri, 11 iulie, are loc atelierul ce poartă titlul ‘Portretul – Autoportretul’.

Se va vorbi despre proporția și simetria chipului uman, se fac fotografii și se vor printa și îndoi fotografiile astfel încât să se poată observa diferențele fiecărei figuri în parte într-un exercițiu amuzant, în care se va completa fiecare jumătate lipsă prin desen observațional.

Joi, 12 iulie, are loc atelierul cu titlul ‘Cartea poștală, o poveste în miniatură’.

Reprezentanții muzeului îi provoacă pe cei mici să aleagă o întâmplare, situație, loc, idee și să o deseneze cu mare atenție și multe detalii pe un carton de format mic. Ei vor fi expeditorii, dar cine e destinatarul? Tot ce trebuie este o poveste interesantă căreia micuții să-i pună un timbru și pe care să o lase la o cutie poștală.

– Vineri, 13 iulie, are loc atelierul cu titlul ‘Camera mea’.

Folosind planșe de carton ce se pliază și se îmbină, micuții vor obține o încăpere în miniatură. Apoi vor fi invitați să o decoreze așa cum și-au imaginat că ar arăta camera lor! Se folosesc creioane, carioci și plastilină, dar și tehnica colajului, fiecare participant urmând să obțină o dioramă pe care o vor privi și despre care vor învăța să vorbească, la sfârșitul atelierului.

Taxa de participare este de 32 de lei per atelier și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 12 ani.

Înscrierile se fac la adresa de mail ionescu.malina@gmail.com.

Acestea se pot face atât pentru întreaga serie de trei ateliere, cât și separat.

Costul biletului include și vizitarea muzeului de către însoțitori.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv