KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 
Vacanță prelungită

Școlile și grădinițele din București și Ilfov vor fi închise luni și marți, din cauza gerului

Școlile și grădinițele din București și Ilfov vor rămâne închise luni și marți, din cauza gerului, astfel că vacanța de iarnă va fi prelungită un pic pentru elevi și preșcolari.

firea

Decizia a fost anunțată de primarul general al Capitalei, Gabriela Fireași a fost luată în urma unei consultări cu ministrul Educației, cu inspectorul școlar șef al Bucureștiului și cu câțiva directori de școli.

“Am luat decizia și cu domnii primari de sectoare ca luni și marți să nu fie deschise grădinițele, creșele, școlile și liceele, deoarece informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, pericol pentru copii, profesori, părinți, pericol de îmbolnăviri, pericol de accidente. Chiar dacă în Capitală se va putea circula, pentru că se acționează în continuare și în această noapte, și sâmbătă, și duminică și circulația va fi permisă, este vorba de ger năprasnic, condiții meteo dificile”, a declarat Gabriela Firea, vineri, la Centrul de comandă al Poliției Municipale.

Prefectul de Ilfov i-a transmis că a luat aceeași decizie.

Primarul general a adăugat că va discuta ulterior cu ministrul Educației și cu inspectorul școlar “pentru a se stabili dacă școala va putea începe de miercuri sau poate de joi, când este prima zi în care vremea se va îmbunătăți în Capitală”.

Adevăratul motiv este însă faptul că străzile și aleile de acces către școli nu au fost deszăpezite.

Potrivit informărilor meteorologice, luni şi marţi vor fi în Capitală şi judeţul Ilfov temperaturi de -11 grade Celsius ziua, și numai noaptea vor fi -20 de grade Celsius.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.