Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

Șefa medicilor de familie din București, mesaj dur la adresa reprezentanților CNAS

Medicii de familie din București și Ilfov au protestat, vinerea trecută, din cauza modului dezastruos în care funcționează sistemele informatice gestionate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Medicii de familie au luat cu asalt sediul CNAS, iar reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nu au putut decât să recomande medicilor să trateze cu responsabilitate problemele pacienților și să recunoască faptul că sistemul a ajuns într-un moment de impotență.

Mai mult, cei de la CNAS au dat asigurări că specialiștii IT depun toate eforturile pentru rezolvarea problemelor și au transmis medicilor că aceștia au obligația ca în cel mult 72 de ore de la momentul în care își revine sistemul ei trebuie să înregistreze toate serviciile pe care nu au apucat să le înregistreze.

Ultima parte a mesajului a fost primit cu nemulțumire de Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov.

Ea spune că nici nu se pune problema ca medicii să rămână peste program pentru a înregistra serviciile care nu au putut fi înregistrate din cauza problemele din sistem.

“Țin să anunț pe această cale că zilele libere îmi aparțin pe deplin, la fel și nopțile. Nu renunț la nicio secundă acordată familiei mele pentru a mă duce la cabinet să validez, fiindcă nimeni din CNAS nu mi-a contractat și timpul liber. Așa încât dacă mă voi trezi cu servicii nevalidate fiindcă nu am acceptat umilința de a pierde nopțile prin dispensar, anunț de acum că mă voi adresa justiției pentru acest afront. Sunt sigură că voi găsi un avocat să mă reprezinte și că nu voi fi singură. Am 145 de servicii nevalidate de săptămâna trecută fiindcă nu a mers sistemul impotent unic informatic, așa cum CNAS a și recunoscut în comunicatul dat pe repede înainte când a aflat că mergem la poarta lui”, a fost mesajul transmis de șefa medicilor de familie din București și Ilfov.