KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Unitățile de învățământ vor fi închise luni și marți în București, din cauza CODULUI PORTOCALIU de ger năpraznic/

Breaking News:
 

Semnal de alarmă de la UNICEF: “Aproape 17 milioane de bebeluşi trăiesc în poluare”

Reprezentanţii UNICEF au dat publicităţii, miercuri, un raport îngrijorător în legătură cu situaţia copiilor afectaţi de poluare.

Astfel, conform studiului realizat de specialiştii UNICEF rezultă că există aproape 17 milioane de bebeluşi de cel mult un an care trăiesc în poluare.

Cei mai mulţi dintre aceştia trăiesc în Asia şi în zona Pacificului, zone în care poluarea este de cel puţin şase ori mai mare decât normele acceptate la nivel internaţional.

Iar specialiştii UNICEF susţin că poluarea îi afectează cel mai mult pe micuţii de până într-un an. Efectele se resimt atât la nivelul plămânilor în dezvoltare, cât şi la nivelul creierului care nu se va dezvolta corespunzător.

Conform celor de la UNICEF, aerul poluat atacă ţesutul cerebral şi subminează dezvoltarea cognitivă.

Se recomandă utilizarea de energie regenerabilă, mai puţin poluantă, şi dezvoltarea unui plan prin care copiii să se poată deplasa în momentele zilei când poluarea este la cel mai scăzut nivel.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.