Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Semnal de alarmă de la UNICEF: “Aproape 17 milioane de bebeluşi trăiesc în poluare”

Reprezentanţii UNICEF au dat publicităţii, miercuri, un raport îngrijorător în legătură cu situaţia copiilor afectaţi de poluare.

Astfel, conform studiului realizat de specialiştii UNICEF rezultă că există aproape 17 milioane de bebeluşi de cel mult un an care trăiesc în poluare.

Cei mai mulţi dintre aceştia trăiesc în Asia şi în zona Pacificului, zone în care poluarea este de cel puţin şase ori mai mare decât normele acceptate la nivel internaţional.

Iar specialiştii UNICEF susţin că poluarea îi afectează cel mai mult pe micuţii de până într-un an. Efectele se resimt atât la nivelul plămânilor în dezvoltare, cât şi la nivelul creierului care nu se va dezvolta corespunzător.

Conform celor de la UNICEF, aerul poluat atacă ţesutul cerebral şi subminează dezvoltarea cognitivă.

Se recomandă utilizarea de energie regenerabilă, mai puţin poluantă, şi dezvoltarea unui plan prin care copiii să se poată deplasa în momentele zilei când poluarea este la cel mai scăzut nivel.