Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Toate școlile din județul Timiș, închise din cauza ninsorilor

Luni şi marţi toate școlile, grădinițle și liceele din județul Timiș vor avea cursurile suspendate, potrivit deciziei prefectului, luată duminică la solicitatea Inspectoratului Școlar, în urma ninsorilor abundente.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Circulația rutieră este mult îngreunată în județ, chiar dacă CNAIR nu a închis niciun drum național.

Municipiul Timișoara este și el acoperit de nămeți, iar autoritățile locale au cerut sprijinul Penitenciarului “Popa Şapcă” pentru 30 de deţinuţi care să ajute la deszăpezire, alături de cei circa 250 de angajați din toate sectoarele municipalității. 

De asemenea, zeci de copaci s-au prăbușit din cauza viscolului.

În plus, ninsorile vor continua, potrivit avertizărilor de ultimă oră ale meteorologilor, Codul Portocaliu fiind prelungit până luni.

Peste 40.000 de oameni nu au curent electric, în mai multe localităţi din judeţul TImiş, din cauza efectelor viscolului şi a ninsorii.