JURIDIC: CAB a amânat procesul în care Mihaiela Iorga contestă revocarea din funcția de procuror DNA / Scandalos! Tăriceanu a sărit peste rând la intrarea în Muzeul Mineritului / El neagă, deși imaginile dovedesc contrariul

Breaking News:
 

Un bebeluş de numai 8 luni a murit la Timişoara. Era suspect de rujeolă

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara anunţă decesul unui bebeluş care avea numai opt luni.

sursa foto pressalert.ro
sursa foto pressalert.ro

Reprezentanţii spitalului susţin că micuţul fusese internat în urmă cu trei săptămâni, în comă, şi că serologia efectuată nu a putut confirma suspiciunea de rujeolă.

Micuţul a încetat din viaţă luni seara, iar doctorii vor să-i facă necropsie şi să trimită analizele la Bucureşti pentru a se stabili dacă bebeluşul avea sau nu viruşi în plămâni.

Verdictul oficial este că micuţul a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii şi a unei complicaţii pulmonare, însă ambele puteau fi produse de prezenţa unor eventual viruşi în plămâni.

Conform România TV, cel puţin nouă copii au murit din cauza epidemiei de rujeolă care a izbucnit în România în ultimele luni, în ciuda măsurilor propuse pentru combaterea extinderii virusului de către Ministerul Sănătăţii, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, UNICEF şi Institutul de Sănătate Publică.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.