KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj, cea mai bine cotată universitate din România

Conducerea Universităţii Babeş-Bolyai, din Cluj, a anunţat că unitatea de învăţământ respectivă este singura din România care apare în topul celor mai bune universităţi din lume, conform Academic Ranking of World Universities.

Universitatea Babeş-Bolyai a fost clasată între primele 700 de universităţi din lume în ierarhia generală, dar stă şi mai bine la rezultatele pe domenii, fiind în primele 300 de universităţi din lume la capitolul matematică şi chiar pe locul 37 la Inginerie Mecanică.

Daniel David, prorectorul UBB, a ţinut să precizeze că la capitolul Inginerie Mecanică unitatea de învăţământ pe care o conduce este mai bine cotată decât universităţi precum Columbia University, Oxford University sau Pennsylvania State University.

În schimb, în clasamentul Times Higher Education Ranking, Universitatea Babeş Bolyai îşi păstrează supremaţia românească, dar mai apar şi alte patru universităţi de la noi din ţară precum Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea Bucureşti, Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi şi Universitatea de Vest din Timişoara.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.