Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Universitatea Bucureşti şi-a suspendat cursurile până luni

Reprezentanţii Universităţii Bucureşti au anunţat miercuri, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituţiei, că toţi studenţii acestei unităţi de învăţământ au liber până luni.

unibuc

S-a luat decizia ca toate cursurile şi seminariile programate în această săptămână să fie suspendate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Toate facultăţile care aparţin de Universitatea Bucureşti îşi vor relua cursurile începând de luni, 16 ianuarie, conform orarelor stabilite.

În schimb, studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, cei de la Agronomie şi cei de la ASE şi-au reluat cursurile începând de miercuri.

Vă reamintim că şcolile, liceele şi grădiniţele din Bucureşti sunt închise până luni. Primarul Gabriela Firea ar fi vrut ca şi universităţile să fie închise, dar după o discuţie avută cu ministrul Educaţiei s-a stabilit că o asemenea măsură nu poate fi impusă şi că liderii fiecărei facultăţi decid cât de lungă va fi vacanţa suplimentară avută de studenţi.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.