Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

30 de răniți la Nisa, după ce francezii au sărbătorit prematur calificarea în finala Mondialului și au dat senzația unui atac terorist

Un incident mai rar întâlnit s-a petrecut, marți seara, în orașul francez Nisa.

Sute de persoane urmăreau, la terasele de pe Strada Saleya, meciul dintre Franța și Belgia, din semifinalele Campionatului Mondial de fotbal găzduit de Rusia.

Cu puține minute înainte de finalul partidei, mai mulți teribiliști s-au decis să sărbătorească prematur calificarea Franței în semifinale și au aruncat cu zeci de petarde în zona străzii respective.

Luați prin surprindere, oamenii au crezut că este vorba despre un atac terorist și s-au călcat în picioare în încercarea disperată de a părăsi cât mai rapid zona.

Bilanțul incidentului este cutremurător. Nu mai puțin de 30 de persoane au avut nevoie de intervenție medicală. Din fericire, nu este vorba despre probleme medicale grave, astfel că doar câțiva dintre răniți vor fi ținuți în spital pentru investigații suplimentare de siguranță.

Oamenii s-au temut de o reeditare a atacului terorist din urmă cu doi ani care s-a soldat cu 86 de morți și sute de răniți.