Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

A crescut la trei numărul românilor răniți în explozia de la Bologna

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe anunță că a fost revizuit bilanțul victimelor de după explozia uriașă produs luni la Bologna și că astfel a crescut la trei numărul românilor răniți în explozia respectivă.

Vă reamintim că autoritățile italiene au fost luni în alertă maximă, după ce șoferul unei cisterne pline cu combustibil a pierdut controlului volanului pe șoseaua de centură a orașului Bologna și a lovit în plin mai multe autoturisme și TIR-uri staționate.

Din cauza substanței inflamabile din cisternă s-a produs o explozie uriașă surprinsă de mai multe camere de filmat aflate în zonă.

Inițial s-a spus că două persoane au murit și în jur de 80 au fost rănite, printre răniți aflându-se și un cetățean român, rezident în Italia și care conducea unul dintre TIR-urile lovite de cisternă.

Ulterior, în cursul zilei de marți, autoritățile italiene au revizuit bilanțul victimelor. Astfel, doar o persoană a murit, șoferul cisternei, însă nu mai puțin de 145 de persoane au fost rănite, multe fiind în stare gravă.

Conform MAE, numărul românilor răniți în explozie a urcat la trei, însă deocamdată nu se cunosc detalii despre ceilalți doi români care au ajuns pe lista victimelor.

Totuși, cei de la MAE susțin că unul dintre răniți a fost externat deja, iar celălalt rămâne internat în stare stabilă.

6 Shares