Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR numirea la DNA a procurorilor care nu sunt specializați în combaterea corupției / 

Breaking News:
 

Adina Vălean a trecut de filtrul Comisiei JURI. Urmează audierea la Comisia de Transporturi

Europarlamentarul Adina Vălean, propusă de Guvernul Orban pentru funcția de comisar european, a trecut, marți, de filtrul Comisiei pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European.
 
 
Vălean a primit aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, după ce toți cei trei candidați propuși de Guvernul Dăncilă au fost respinși. Este vorba despre Rovana Plumb, Dan Nica și Victor Negrescu.
 
Urmează ca Adina Vălean să fe audiată în Comisia de Transporturi, joi de la ora 13.00, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parlamentului European, Jaume Duch.

Votul în Parlamentul European pentru cei trei comisari europeni propuși de România, Ungaria și Franța și a Executivului UE propus de președintele-ales Ursula von der Leyen va avea loc într-o sesiunea plenară programată pe 27 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului European.

Adina Vălean este soția fostului lider PNL Crin Antonescu și copreședinte USL, alături de Victor Ponta (PSD) și Daniel Constantin (PC). După ce a scos PNL din alianță și din Guvernul Ponta, în februare 2014, Crin Antonescu a declarat că se retrage din politică.
 
El a încercat o revenire, în octombrie 2018, la invitația noului lider PNL, Ludovic Orban, intrând în competiția internă a partidului pentru alegerile eurparlamentare, însă nu a reușit să se impună. În aceste condiții, PNL a plasat-o pe un loc eligibil pe Adina Vălean, care se află acum la al cincilea mandat de eroparlamentar.
67 Shares