Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Alertă cu bombă pe aeroportul din Sofia

Autoritățile din Sofia au fost miercuri în alertă maximă, după ce s-a primit un apel telefonic care anunța că pe aeroportul din oraș au fost plasate mai multe dispozitive explozive.

Imediat mai multe echipaje ale forțelor de ordine au ajuns în zonă și au decis evacuarea de urgență a celor două Terminale. Au fost îndepărtați toți pasagerii, dar angajații aeroportului au rămas pe poziții.

Echipaje ale poliției de frontieră au intervenit cu câinii speciali pregătiți pentru astfel de momente în așa fel încât nimeni să nu se apropie de zona periculoasă.

În cele din urmă, după mai mult de o oră, s-a stabilit că alarma este falsă astfel că s-a permis pasagerilor să revină pe aeroport. Din fericire nicio cursă nu a fost anulată, dar mai multe curse au înregistrat întârzieri.

Autoritățile locale susțin că teribilistul care a sunat pentru a anunța prezența unor bombe a vrut doar să perturbe un eveniment programat în zonă și la care a participat Liliana Pavlova, ministru pentru relația cu Comisia Europeană.