Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Alertă teroristă în Belgia. Un pachet suspect a fost găsit în parcarea unui magazin IKEA

Belgia se află, vineri după-amiază, sub influenţa unei noi alerte teroriste.

Angajatii si clientii IKEA au fost evacuati
Angajatii si clientii IKEA au fost evacuati

Forţele de ordine s-au sesizat, după ce a fost reclamată prezenţa unui pachet suspect în parcarea unui magazin IKEA situat în Zaventem, o suburbie a capitalei Bruxelles.

Poliţia şi geniştii au intervenit la faţa locului. S-a stabilit o zonă de siguranţă, iar toţi clienţii şi angajaţii magazinului au fost evacuaţi într-un timp rapid.

Cei care aveau maşinile parcate în exterior, au putut părăsi zona de urgenţă. Ceilalţi au fost dirijaţi către un Pizza Hut din apropiere şi au primit pături din partea autorităţilor, pentru a se proteja de frig.

Analizele efectuate asupra coletului nu au scos iveală prezenţa unei eventuale încărcături explozive, dar există posibilitatea să se decidă detonarea pachetului în mod controlat.

În urmă cu aproape două săptămâni, gările din Liege şi Charleroi şi Palatul Justiţiei din Bruxelles au fost evacuate din cauza unor colete suspecte. Şi atunci a fost vorba de alarmă falsă, dar belgienii sunt invitaţi să rămână în continuare alerţi, mai ales că încă nu a fost uitat atacul devastator de la aeroportul Zaventem, din martie anul trecut.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.