Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește la Parlament / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Una pentru abuzurile Jandarmeriei și a alta pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 291 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Dosarul este preluat luni de Parchetul General / 

Breaking News:
 

Atac armat în Canada. Două persoane au murit și 13 au fost rănite. Momentul, surprins LIVE de un martor

Autoritățile canadiene sunt în alertă maximă, după ce, duminică seara, un bărbat de aproximativ 30 de ani a deschis focul asupra clienților de la un magazin din cartierul grecesc.

Incidentul a fost surprins de un martor care practic fără să-și dea seama îl filmează pe atacator când se plimbă pe bulevard, iar apoi deschide focul în dreptul magazinului respectiv.

Din păcate, bilanțul atacului este cutremurător. O femeie a murit, iar alte 13 persoane au fost rănite și au avut nevoie să fie internate la diferite spitale din Toronto. Două dintre persoanele rănite, printre care și o fetiță de doar nouă ani, sunt în stare gravă.

Momentul atacului a fost surprins și de un echipaj de poliție aflat în zonă. Oamenii legii l-au urmărit pe atacator. Între cele două părți a avut loc un schimb de focuri. În cele din urmă, atacatorul a fost împușcat mortal.