KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 

Atac terorist la Paris! Un poliţist a fost împuşcat mortal

Un nou atac terorist s-a produs, joi seara, la Paris, în apropiere de intrarea pe celebrul bulevard Champs Elysee.

Un bărbat despre care se spune că ar fi fost de origine belgiană a deschis focul asupra unui grup de poliţişti. Un poliţist a fost împuşcat mortal, iar alte trei persoane au fost, de asemenea, rănite grav, prin împuşcare, înainte ca ceilalţi poliţiştii să reuşească să-l împuşte mortal pe atacator.

Dintre cele trei persoane rănite grav prin împuşcare două persoane sunt, de asemenea, ofiţeri de poliţie, iar a treia victimă rănită este o turistă străină care ar fi fost împuşcată în genunchi.

După o anchetă ce a durat câteva ore, poliţia pariziană a recunoscut că atacatorul este cel revendicat de gruparea ISIS, respectiv Abu Youssef El Osri, un bărbat de 39 de ani ajuns la Paris după ce a făcut 15 ani de închisoare în Belgia.

El Osri ar fi făcut închisoare tocmai pentru că ar fi atacat mai mulţi poliţişti. Culmea este că belgianul era pe lista neagră a autorităţilor franceze, care însă l-au pierdut din atenţie într-un moment crucial.

Imediat după producerea atacului de la Paris, poliţiştii au demarat o anchetă şi au audiat mai mulţi prieteni de-ai lui El Osri. Bărbatul le-ar fi transmis că este posibil să nu se mai întoarcă şi chiar s-ar fi lăudat că va lua cu el în ceruri câteva suflete de poliţişti, înainte să-şi piardă viaţa.

În urma atacului de la Paris, Marine Le Pen şi Francois Fillon şi-au anulat vizitele programate înainte de alegerile prezidenţiale de duminică, iar autorităţile au primit mesaje de încurajare inclusiv de la Donald Trump, preşedintele SUA.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.