Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Autoritățile din Indonezia au revizuit bilanțul victimelor cutremurului din Lombok. Cifrele sunt cutremurătoare

La sfârșitul săptămânii trecute, un cutremur puternic de 6,9 grade pe scara Richter a lovit insula Lombok, din Indonezia.

Din start s-a vorbit despre o adevărată calamitate naturală. Însă ultimele cifre date publicității sunt de-a dreptul terifiante.

Pentru că vorbim deja de 347 de morți, 1.447 de răniți și peste 165.000 de persoane au rămas fără locuințe, asta la o populație totală de aproape 3,4 milioane de locuitori.

Deocamdată nu s-a raportat posibilitatea ca printre victime să se afle și cetățeni români.

Mai mult, autoritățile susțin că este foarte posibil ca numărul victimelor să crească pentru că există anumite zone izolate în care salvatorii încă nu au putut ajunge din cauza dărâmăturilor, a alunecărilor de teren și a distrugerii infrastructurii.

Cutremurul a afectat atât de multă lume pentru că a venit la doar o săptămână după un alt seism de 6,4 grade pe scara Richter care produsese deja pagube însemnate și care s-a soldat cu 17 morți.