KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Avertizări pentru românii care au drumuri peste hotare. Viscolul prognozat pentru ţara noastră face deja ravagii în Italia, Polonia şi Croaţia

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au emis, joi, o avertizare meteo COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori pentru municipiul Bucureşti şi alte 11 judeţe.

În Polonia zăpada şi-a făcut deja simţită prezenţa
În Polonia zăpada şi-a făcut deja simţită prezenţa

În plus, 15 judeţe se vor afla sub atenţionare meteo COD GALBEN de ninsori abundente, iar de sâmbătă întreaga ţară intră într-un proces de răcire accentuată a vremii.

Însă trebuie să stiţi că viscolul prevăzut pentru România, pentru zilele următoare, face deja ravagii în Europa. Astfel, Ministrul Afacerilor Externe a lansat mai multe avertizări în special pentru românii care au drumuri prin Italia, Croaţia şi Polonia.

În Polonia sunt aşteptate căderi masive de zăpadă în regiunile Małopolska, Świętokrzyskie şi Podkarpackie şi va fi vânt puternic în Pomerania de Vest, Pomerania, Wielkopolska, Opolskie, Dolnosląskie şi Kujawsko-Pomorskie. În plus, temperaturile vor scădea până la -25 de grade Celsius.

În Croaţia este cod roşu de vânt pentru Rijeka, centrul şi sudul Dalmaţiei. De asemenea, estul Croaţiei, capitala Zagreb şi regiunile Karlovac, Gospic şi Knin vor fi sub cod portocaliu de vânt şi cod galben de ninsori şi ger.

Nu în ultimul rând, trebuie precizat că întreaga Italie se află sub avertizare meteo COD ROŞU de vânt. În plus, în mai toate regiunile, dar în special în centru şi sud, vor fi scăderi bruşte de temperaturi. Cel puţin până duminică în Italia va fi mult mai frig decât de obicei în această perioadă a anului.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.