Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Băsescu: O să mă judec cu Dodon pentru cetățenia moldovenească

Fostul președinte Traian Băsescu  se va judeca cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care i-a retras cetățeniamoldovenească.

basescu victorie

“Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova. Am termen șase luni. Decretul produce efecte după șase luni și caut avocat și o să mă judec cu Dodon”, a anunțat joi, la Parlament, Traian Băsescu.

Dodon i-a retras cetățenia moldovenească lui Băsescu însă decretul pe care l-a semnat marți nu face nicio referire la soția acestuia, Maria Băsescu.

Igor dodon argumentează că “Traian Băsescu, fiind supus urmăririi penale pe mai multe capete de acuzare în România, a ascuns acest fapt esențial, ceea ce constituie temei de retragere a cetățeniei în baza normei legale” – art. 20 al. 1 lit. c) a Legii cetățeniei Republicii Moldova nr. 1024 din 2 iunie 2000.

Soții Băsescu au depus jurământul de cetățeni ai Republicii Moldova în data de 3 noiembrie 2016.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.