Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții europene de Conturi / JUSTIȚIE: CCR dezbate contestațiile depuse de PNL și USR împotriva modificării Codurilor penale /

Breaking News:
 

Cinci români răniți în urma unui accident produs în Slovacia

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri, pe o autostradă din Slovacia, în apropiere de orașul Sekule, în apropiere de Senica și Trnava.

Un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit cu un camion. Impactul a fost violent, astfel că nu mai puțin de cinci persoane aflate în microbuzul înmatriculat în România au suferit răni.

Un bărbat a fost rănit grav, iar celelalte patru persoane au suferit răni superficiale. Aceștia din urmă au fost deja externați în noaptea de vineri spre sâmbătă și vor ajunge în România.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au anunțat că se ține în permanență legătura cu autoritățile din Slovacia. Iar bărbatul rănit mai grav va fi supus sâmbătă unei evaluări medicale.

În funcție de rezultatul acestei evaluări se va decide dacă el va rămâne internat în Slovacia sau va putea fi transportat în România.

2 Shares