Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Criza politică de la Chișinău: Dodon a anulat dizolvarea Parlamentului și organizarea anticipatelor

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anulat marți, în a patra zi de la izbucnirea crizei politice de la chișinău, decretul semnat de președintele interimar Pavel Filip privind dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate în 6 septembrie, decise de Curtea constituțională controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Igor Dodon și Maia Sandu

Totodată, Dodon a convocat Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova, a cărei omponență a schimbat-o în urmă cu o zi.

Însă situația este complicată: Curtea Constituțională l-a suspendat pe Igor Dodon din funcția de președinte al țării, în 9 iunie, și l-a numit pe Pavel Filip președinte interimar.

În prezent, sunt doi președinți și doi premieri, Maia Sandu fiind numită de dodon sâmbătă, când a fost confirmată de Parlament.

37 Shares