Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la simularea Evaluării Naționale: Numai 53% dintre elevi au luat note de trecere / 

Breaking News:
 

Detalii incredibile despre românca de 21 de ani găsită moartă la Roma

Zilele trecute, autoritățile italiene au descoperit la Roma trupul neînsuflețit al Amaliei Voican, o tânără româncă de doar 21 de ani.

Fata fusese dată dispărută de familie și prieteni în urmă cu aproape două luni. Nu mai fusese văzută din 16 aprilie, când se afla în Gara Termini din Roma.

Una dintre prietenele sale chiar a participat la o emisiune de televiziune în Italia, în speranța că acest lucru va duce la găsirea tinerei.

Din păcate, zilele trecute a fost găsit cadavrul fetei. Iar între timp autoritățile italiene și presa locală au oferit detalii incredibile despre modul în care a fost găsit trupul neînsuflețit.

Conform rotalianul.com, trupul fetei a fost descoperit într-o casă părăsită din Via Tella, cartierul San Giovanni, la doi pași de centrul Romei.

Cadavrul a fost descoperit de angajații unui service auto din apropiere. Bărbații au decis să scotocească zona pentru că din casa respectivă provenea un miros extrem de urât, evident de la cadavrul intrat în stare de putrefacție.

Au găsit trupul româncei întins pe o saltea, sub o pătură. Cadavrul prezenta numeroase mușcături de la șobolani prezenți în zonă și, practic, fata era desfigurată. Autoritățile locale au stabilit cu greu identitatea victimei.

Urmează să se stabilească ce a dus la moartea fetei și dacă cineva trebuie tras la răspundere pentru această situație odioasă.

Sursa amintită precizează că Amalia Voican avea rezidență în Civita Castellana, unde a locuit o perioadă alături de mama sa. Ulterior, Amalia a ajuns singură la Roma. Există informații conform cărora Amalia ar fi putut fi victima unei grupări care acostează tineri și tinere străine în Gara Termini promițându-le cazarea într-o pensiune din apropiere.

Întreaga poveste i-a oripilat și pe bărbații care au descoperit trupul Amaliei. Aceștia spun că este foarte posibil ca alte persoane fără adăpost, inclusiv copii, să fie dormit nestingherit lângă cadavrul aflat în putrefacție.