KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

EXTERNE: “Măcelarul din Balcani” Ratko Mladić, condamnat la închisoare pe viață / PENALI: Monica Iacob -Ridzi a fost eliberată condiționat / Ea a stat după gratii 2 ani și 8 luni din pedeasa de 5 ani

Breaking News:
 

Dezvăluiri uluitoare ale medicului român prins de cutremurul produs la graniţa dintre Iran şi Irak

Cel puţin 500 de persoane au murit şi în jur de 10.000 au fost rănite, în urma cutremurului de 7,3 grade pe scara Richter produs, duminică seara, la graniţa dintre Iran şi Irak.

Seismul, unul dintre cele mai puternice produse în acest an la nivel global, a făcut prăpăd şi pentru că a lovit mai multe oraşe care erau deja devastate.

Ionuţ Ursu este unul dintre românii prinşi la faţa locului de teribilul cutremur. Iar doctorul român a povestit pe pagina sa de Facebook momentele prin care a trecut.

Ursu, care participă în zonă la o acţiune umanitară, a precizat că “la Erbil, oamenii au ieşit din case, unii s-au speriat foarte tare. Eu eram în cameră şi am văzut cum se mişcă lustrele. Deşi cutremurul s-a simţit cam un minut, mie mi s-a părut că a durat de două ori mai mult. De frică, oamenii au stat afară din case o oră, la temperaturi de 5-6 grade. Am făcut ceai şi am aşteptat să nu apară alte replici. Aici la spitalul de campanie unde lucrăm nu au fost pagube, pentru că e o construcţie din panouri uşoare. Am discutat însă dimineaţă cu medicii care au rude în Mosul care mi-au spus că acolo sunt şi răniţi, oameni surprinşi sub ruinele clădirilor. Oraşul era oricum devastat, casele abia se mai ţineau, şi cutremurul le-a prăbuşit de tot, unii localnici fiind prinşi sub ziduri”.

Culmea este că, în 2015, Ionuţ Ursu a prins la faţa locului şi cutremurul din mai 2015, din Nepal, când lucra în cadrul unei alte acţiuni umanitare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.