Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Două grupuri de români s-au ciopârţit într-o staţie de metrou din Bruxelles

Un incident incredibil s-a petrecut, duminică seara, în staţia de metrou Bockstael din Bruxelles (Belgia).

Două grupuri de români s-au luat la harţă, iar apoi s-au ciopârţit cu cuţitele, 12 persoane fiind implicate în incident.

Din păcate, au existat trei victime rănite grav, dintre care una a murit în urma loviturilor încasate. Conform monitorulsv.ro, bărbatul care şi-a pierdut viaţa este Constantin Senciuc, de 39 de ani, din Ipoteşti.

Culmea este că unul dintre bărbaţii răniţi grav este Gheorghe Senciuc, nimeni altul decât fratele geamăn al lui Constantin. Gheorghe Senciuc a fost operat deja de două ori, dar starea lui continuă să rămână gravă.

Poliţiştii din Bruxelles au demarat o anchetă şi au reţinut patru agresori care sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tentativă de omor.